Luchthavenvervoer van en/of naar Haacht nodig?

TAKSIE, uw specialist in luchthavenvervoer, biedt u een "door to door service" vanuit de gemeente Haacht naar elke luchthaven in het binnen- of buitenland. 

Een ervaren chauffeur zal u op het afgesproken uur begroeten bij u thuis in Haacht of op kantoor, gevestigd te Haacht en u begeleiden naar uw private taxi. Neem gerust al plaats in uw taxi naar de luchthaven en de chauffeur zal uw koffers ondertussen vakkundig inladen in de taxi.

Vervolgens zal uw chauffeur ervoor zorgen dat u op een veilige en comfortabele manier op de luchthaven aankomt. Nadien worden uw koffers door uw chauffeur uit de taxi uitgeladen. Heeft u hulp nodig met uw bagage of weet u niet waar naartoe? Vraag gerust aan uw chauffeur om u even te begeleiden. Dit doen we met plezier en met een glimlach.

Tijd om terug te keren naar huis na een deugddoende vakantie of zakenreis? Geen nood. Wij volgen uw vlucht op en zullen na landing u opwachten aan de vooraf afgesproken plaats voor een "meet & greet". Ook nu zal u begeleid worden naar uw private taxi en zal een chauffeur u thuis of op kantoor in Haacht  afzetten.

Luchthavenvervoer Haacht ? Bij Taksie bent u zeker van luchthavenvervoer op maat!


Een taxi van/naar elke luchthaven vanuit Haacht? Luchthavenvervoer Haacht?

Dit zijn de populairste bestemmingen:

 

Luchthaven Zaventem Taxi Haacht

Heeft u een taxi nodig van Haacht naar de luchthaven van Zaventem? Vertrek stipt en reserveer uw luchthavenvervoer van Haacht (3150) naar Zaventem via Taksie.

Luchthaven Charleroi Taxi Haacht

Wenst u vervoer van de luchthaven van Charleroi naar Haacht (3150), dan bent u bij Taksie aan het juiste adres. Wij voorzien comfortabel luchthavenvervoer van Charleroi Airport naar Haacht.

Luchthavenvervoer Haacht Antwerpen Airport

Iedereen is graag stipt op tijd aanwezig op de luchthaven van Antwerpen vanuit Haacht. Daarom denkt u best goed na over uw luchthavenvervoer vanuit Haacht (3150) naar de luchthaven van Antwerpen.

Airport shuttle Haacht Schiphol

Kiest u voor een airport shuttle vanuit Haacht naar Schiphol, dan kunnen wij u de ideale oplossing bieden om zorgeloos in een taxi van Taksie naar Amsterdam Airport gebracht te worden.

Shuttle Airport Eindhoven Haacht

Een shuttle vanuit de luchthaven van Eindhoven naar 3150 Haacht nodig? Onze ruime en comfortabele taxi's bieden een ideale oplossing voor luchthavenvervoer vanuit Eindhoven Airport naar Haacht.

Haacht Brussels Airport luchthavenvervoer

Brussels Airport is de nummer 1 van de luchthavens van België. Ook vanuit 3150 Haacht is de luchthaven van Zaventem de meest gekozen bestemming voor luchthavenvervoer.


Luchthavenvervoer vanuit Haacht nodig? Wenst u een betrouwbare service als taxi van en naar de luchthaven? Taksie garandeert u een optimale service vanaf aanvraag tot op het moment dat we u afzetten op de door u gekozen bestemming, of het nu een luchthaven is of een treinstation. Een Taksie (taxi) bestellen, is kiezen voor betrouwbaar luchthavenvervoer voor de regio Haacht.