PERSONENVERVOER IN BINNEN- EN BUITENLAND


Dilemma... Je plant een uitstap, of dit nu zakelijk of particulier is, maar twijfelt hoe je best op je bestemming raakt. Neem je het openbaar vervoer en moet je hopen dat je tijdig aankomt? Stiptheid en betrouwbaarheid zijn ook niet de sterkste kant van ons openbaar vervoer. Kies je ervoor om zelf te rijden en je wagen ergens op een al dan niet bewaakte parking achter te laten? Je kan ook vrienden en/of familie inschakelen, maar niet iedereen vindt het prettig om in de vroege of late uurtjes deze mensen lastig te vallen, of beschikken ze niet over een voldoende groot voertuig om alle passagiers te vervoeren. Kortom...heel wat zorgen die je kan vermijden door beroep te doen op Taksie, een professionele dienst voor personenvervoer, beter bekend in de volksmond als "de taxi". Wij verkiezen dan wel dat u dan gebruik maakt van de Taksie!

 

Waarom is een "Taksie" dan ideaal als personenvervoer? Uw taxi naar welke bestemming ook, komt u tijdig aan uw voordeur of aan het bedrijf oppikken. De chauffeur zal u vervolgens begeleiden naar de Taksie (taxi), zodat u zorgeloos en comfortabel kan plaatsnemen. U kan onderweg dan genieten van een stressloze rit en gezellig babbelen met uw reisgenoten, indien u niet alleen reist. In het andere geval zijn er ook steeds nog onze chauffeurs voor een fijn gesprek. Eens aangekomen op uw bestemming zal de chauffeur uw deur nog openen en nog vriendelijk begroeten.

 

Heeft u een uitgebreide diner achter de rug met alcoholische dranken, dan is het gevaarlijk (en verboden) om zelf nog achter het stuur te kruipen. Dan kan personenvervoer van Taksie een oplossing bieden, zodat u bijvoorbeeld ook niet in slaap dreigt te vallen achter het stuur. Uw chauffeur zal u opwachten vlak voor de ingang. Uw Taksie (taxi) brengt u vervolgens zorgeloos en veilig tot aan de voordeur van uw woning of bedrijf.

 

Kortom, met personenvervoer van Taksie bent u zeker dat u veilig en wel op uw bestemming aankomt in een comfortabel voertuig.Onze garantie voor een 6 * service

* Privaat

U zal nooit een taxi / personenvervoer moeten delen met andere klanten. Wij bieden geen gecombineerde diensten van/naar bepaalde bestemmingen. U kan wel een voertuig delen met familie en/of vrienden. Dit kan op 1 of meerdere locaties zijn.

* Klantvriendelijkheid

Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze klanten zich op alle vlakken goed voelen, vanaf de moment dat u een aanvraag doet tot het moment dat wij u veilig en wel afzetten, zowel op uw bestemming en/of terug bij u thuis.

* Stiptheid

Wij verwachten van elke chauffeur dat hij/zij voor aanvang van de diensten bij de plaats van pick-up aanwezig is, ook bij de retour.

* Comfort

Onze voertuigen zijn voorzien van het nodige comfort om ervoor te zorgen dat u in optimale omstandigheden onze diensten kan ervaren.

* Veiligheid

Er wordt van elke chauffeur verwacht de verkeersregels te respecteren en ervoor te zorgen dat u veilig en wel op uw bestemming aankomt. Ook voorzien wij, op basis van beschikbaarheid, de nodige kinderstoelen of zitverhogers, zodat ook onze kleinste passagiers in optimale omstandigheden op de bestemming aankomen.

* Snelle communicatie

We trachten elke aanvraag de dag zelf nog te beantwoorden, met een uiterste van 24 uur na versturen van uw aanvraag of mail. Dit geldt ook voor bijkomende vragen die u heeft of wijzigingen die u wenst toe te passen aan uw aanvraag en/of reservatie.