LUCHTHAVENVERVOER IN BINNEN- EN BUITENLAND


Dilemma... Je plant een reis, of dit nu zakelijk of particulier is, maar twijfelt hoe je best op de luchthaven raakt. Neem je het openbaar vervoer en moet je de hele tijd sleuren met je bagage? Stiptheid en betrouwbaarheid zijn ook niet de sterkste kant van ons openbaar vervoer. Kies je ervoor om zelf te rijden en je wagen ergens op een al dan niet bewaakte parking achter te laten? Je kan ook vrienden en/of familie inschakelen, maar niet iedereen vindt het prettig om in de vroege of late uurtjes deze mensen lastig te vallen, of beschikken ze niet over een voldoende groot voertuig om alle bagage en passagiers te vervoeren. Kortom...heel wat zorgen die je kan vermijden door beroep te doen op Taksie, een professionele dienst voor luchthavenvervoer.

 

Waarom is een "Taksie" dan ideaal als luchthavenvervoer? Uw taxi naar de luchthaven komt u tijdig aan uw voordeur of aan het bedrijf oppikken. De chauffeur zal vervolgens alle bagage in de koffer plaatsen, zodat u zorgeloos kan plaatsnemen in een comfortabele taxi. U kan onderweg naar de luchthaven dan genieten van een stressloze rit naar de luchthaven en gezellig babbelen met uw reisgenoten, indien u niet alleen reist. In het andere geval is er ook steeds nog de chauffeur voor een fijn gesprek. Eens aangekomen op de luchthaven zal de chauffeur uw deur nog openen en de bagage uit de wagen halen.

 

Komt u terug van een lange en/of vermoeiende vlucht, dan is het soms gevaarlijk om zelf nog achter het stuur te kruipen. Dan kan luchthavenvervoer van Taksie een oplossing bieden, zodat u niet in slaap dreigt te vallen achter het stuur. Uw chauffeur zal u opwachten in de aankomsthal van de luchthaven met een gepersonaliseerde sign en u, indien gewenst, wat ontlasten van het "sleuren" van bagage. De chauffeur zal uw bagage vakkundig inladen in het voertuig, zodat u wederom comfortabel kan plaatsnemen in het voertuig. Uw Taksie (taxi) brengt u vervolgens zorgeloos en ontspannen tot aan de voordeur van uw woning of bedrijf.

 

Kortom, met luchthavenvervoer van Taksie begint en eindigt uw reis aan de voordeur. Onze garantie voor een 6 * service

* Privaat

U zal nooit een taxi / luchthavenvervoer moeten delen met andere klanten. Wij bieden geen gecombineerde diensten van/naar de luchthaven aan. U kan wel een voertuig delen met familie en/of vrienden. Dit kan op 1 of meerdere locaties zijn.

* Klantvriendelijkheid

Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze klanten zich op alle vlakken goed voelen, vanaf de moment dat u een aanvraag doet tot het moment dat wij u veilig en wel afzetten, zowel op de luchthaven of terug bij u thuis.

* Stiptheid

Wij verwachten van elke chauffeur dat hij/zij voor aanvang van de diensten bij u thuis of kantoor aanwezig is en indien retour u tijdig in de aankomsthal opwacht op de vooraf afgesproken plaats.

* Comfort

Onze voertuigen zijn voorzien van het nodige comfort om ervoor te zorgen dat u in optimale omstandigheden onze diensten kan ervaren.

* Veiligheid

Er wordt van elke chauffeur verwacht de verkeersregels te respecteren en ervoor te zorgen dat u veilig en wel op uw bestemming aankomt. Ook voorzien wij, op basis van beschikbaarheid, de nodige kinderstoelen of zitverhogers, zodat ook onze kleinste passagiers in optimale omstandigheden op de bestemming aankomen.

* Snelle communicatie

We trachten elke aanvraag de dag zelf nog te beantwoorden, met een uiterste van 24 uur na versturen van uw aanvraag of mail. Dit geldt ook voor bijkomende vragen die u heeft of wijzigingen die u wenst toe te passen aan uw aanvraag en/of reservatie. 


Van/Naar welke luchthaven voorzien wij luchthavenvervoer?