Luchthavenvervoer nodig van en/of naar Antwerpen Airport?

Luchthavenvervoer Keerbergen

TAKSIE, uw specialist in luchthavenvervoer, biedt u een "door to door service" van en/of naar de luchthaven van Antwerpen. 

Een ervaren chauffeur zal u op het afgesproken uur begroeten bij u thuis of op kantoor en u begeleiden naar uw luchthaven taxi. Neem gerust al plaats in uw taxi naar de luchthaven en de chauffeur zal uw koffers ondertussen vakkundig inladen.

Vervolgens zal uw chauffeur ervoor zorgen dat u op een veilige en comfortabele manier op de internationale luchthaven van Antwerpen aankomt. Nadien worden uw koffers uit de taxi uitgeladen. Heeft u hulp nodig met uw bagage of weet u niet waar naartoe? Vraag gerust aan uw chauffeur om u even te begeleiden. Dit doen we met plezier en met een glimlach.

Tijd om terug te keren naar huis na een deugddoende vakantie of zakenreis? Geen nood. Wij volgen uw vlucht op en zullen na landing u opwachten aan de vooraf afgesproken plaats voor een "meet & greet". Ook nu zal u begeleid worden naar uw luchthaven taxi en zal een chauffeur u thuis of op kantoor afzetten.

Luchthavenvervoer voor Antwerp Airport? Bij Taksie bent u zeker van een stipte en comfortabele luchthavenvervoer service op maat!
Een taxi van/naar de luchthaven van Antwerpen? Luchthavenvervoer Antwerp Airport?

 

Luchthaven Antwerpen Taxi Keerbergen

Heeft u luchthavenvervoer nodig naar Antwerp Airport vanuit Keerbergen? Vertrek stipt en reserveer uw luchthaven taxi via Taksie.

Luchthavenvervoer Antwerp Airport Boortmeerbeek

Wenst u vervoer van de luchthaven van Antwerpen naar Boortmeerbeek, dan bent u bij Taksie aan het juiste adres. Wij voorzien comfortabel luchthavenvervoer naar u thuis of op kantoor te Boortmeerbeek.

Luchthavenvervoer Haacht luchthaven Antwerpen

Iedereen is graag stipt op tijd aanwezig op Antwerp Airport vanuit Haacht. Daarom denkt u best goed na over uw luchthaven shuttle vanuit Haacht naar onze nationale luchthaven in Antwerpen.

Luchthavenvervoer luchthaven Antwerpen Kampenhout 

Kiest u voor een airport shuttle vanuit Kampenhout naar Antwerp Airport, dan kunnen wij u de ideale oplossing bieden om zorgeloos in een taxi van Taksie naar de luchthaven van Antwerpen gebracht te worden.

Shuttle Airport luchthaven Antwerpen Rotselaar

Een shuttle vanuit de luchthaven van Antwerpen naar Rotselaar nodig? Onze ruime en comfortabele taxi's bieden een ideale oplossing voor luchthavenvervoer van uw thuisadres in Rotselaar naar Antwerp Airport.

Zemst Antwerp Airport taxi luchthaven

Antwerp Airport is één van de nationale luchthavens van België. Ook vanuit Zemst is de luchthaven van Antwerpen één van de meest gekozen bestemmingen voor luchthavenvervoer.


Wij bieden voornamelijk luchthavenvervoer aan naar de luchthaven van Antwerpen vanuit volgende gemeenten en deelgemeenten:

Boortmeerbeek, Keerbergen, Bonheiden, Mechelen, Zemst, Kampenhout, Rotselaar, Haacht, Putte, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Lier, Rumst en Willebroek.