Luchthavenvervoer nodig van en/of naar Brussels Airport?

Luchthavenvervoer Keerbergen

TAKSIE, uw specialist in luchthavenvervoer, biedt u een "door to door service" van en/of naar de luchthaven van Zaventem. 

Een ervaren chauffeur zal u op het afgesproken uur begroeten bij u thuis of op kantoor en u begeleiden naar uw luchthaven taxi. Neem gerust al plaats in uw taxi naar de luchthaven en de chauffeur zal uw koffers ondertussen vakkundig inladen.

Vervolgens zal uw chauffeur ervoor zorgen dat u op een veilige en comfortabele manier op de luchthaven van Zaventem aankomt. Nadien worden uw koffers uit de taxi uitgeladen. Heeft u hulp nodig met uw bagage of weet u niet waar naartoe? Vraag gerust aan uw chauffeur om u even te begeleiden. Dit doen we met plezier en met een glimlach.

Tijd om terug te keren naar huis na een deugddoende vakantie of zakenreis? Geen nood. Wij volgen uw vlucht op en zullen na landing u opwachten aan de vooraf afgesproken plaats voor een "meet & greet". Ook nu zal u begeleid worden naar uw luchthaven taxi en zal een chauffeur u thuis of op kantoor afzetten.

Luchthavenvervoer voor Brussels Airport? Bij Taksie bent u zeker van een stipte en comfortabele luchthavenvervoer service op maat!
Een taxi van/naar de luchthaven van Zaventem? Luchthavenvervoer Brussels Airport?

 

Luchthaven Zaventem Taxi Mechelen

Heeft u luchthavenvervoer nodig naar Brussels Airport vanuit Mechelen? Vertrek stipt en reserveer uw luchthaven taxi via Taksie.

Luchthavenvervoer Brussels Airport Keerbergen

Wenst u vervoer van de luchthaven van Zaventem naar Keerbergen, dan bent u bij Taksie aan het juiste adres. Wij voorzien comfortabel luchthavenvervoer naar u thuis of op kantoor te Keerbergen.

Luchthavenvervoer Boortmeerbeek luchthaven Zaventem

Iedereen is graag stipt op tijd aanwezig op Brussels Airport vanuit Boortmeerbeek. Daarom denkt u best goed na over uw luchthaven shuttle vanuit Boortmeerbeek naar onze nationale luchthaven in Zaventem.

Luchthavenvervoer Zaventem Zemst 

Kiest u voor een airport shuttle vanuit Zemst naar Brussels Airport, dan kunnen wij u de ideale oplossing bieden om zorgeloos in een taxi van Taksie naar de luchthaven van Zaventem gebracht te worden.

Shuttle Airport Zaventem Kampenhout

Een shuttle vanuit de luchthaven van Zaventem naar Kampenhout nodig? Onze ruime en comfortabele taxi's bieden een ideale oplossing voor luchthavenvervoer van uw thuisadres in Kampenhout naar Brussels Airport.

Haacht Brussels Airport taxi luchthaven

Brussels Airport is de nummer 1 van de luchthavens van België. Ook vanuit Haacht is de luchthaven van Zaventem de meest gekozen bestemming voor luchthavenvervoer.


Wij bieden voornamelijk luchthavenvervoer aan naar de luchthaven van Zaventem vanuit volgende gemeenten en deelgemeenten:

Boortmeerbeek, Keerbergen, Bonheiden, Mechelen, Zemst, Kampenhout, Rotselaar, Haacht, Putte, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Lier, Rumst en Willebroek.