Luchthavenvervoer nodig van en/of naar Charleroi Airport?

Luchthavenvervoer Keerbergen

TAKSIE, uw specialist in luchthavenvervoer, biedt u een "door to door service" van en/of naar de luchthaven van Charleroi. 

Een ervaren chauffeur zal u op het afgesproken uur begroeten bij u thuis of op kantoor en u begeleiden naar uw luchthaven taxi. Neem gerust al plaats in uw taxi naar de luchthaven en de chauffeur zal uw koffers ondertussen vakkundig inladen.

Vervolgens zal uw chauffeur ervoor zorgen dat u op een veilige en comfortabele manier op de luchthaven van Charleroi aankomt. Nadien worden uw koffers uit de taxi uitgeladen. Heeft u hulp nodig met uw bagage of weet u niet waar naartoe? Vraag gerust aan uw chauffeur om u even te begeleiden. Dit doen we met plezier en met een glimlach.

Tijd om terug te keren naar huis na een deugddoende vakantie of zakenreis? Geen nood. Wij volgen uw vlucht op en zullen na landing u opwachten aan de vooraf afgesproken plaats voor een "meet & greet". Ook nu zal u begeleid worden naar uw luchthaven taxi en zal een chauffeur u thuis of op kantoor afzetten.

Luchthavenvervoer voor Charleroi Airport? Bij Taksie bent u zeker van een stipte en comfortabele luchthavenvervoer service op maat!
Een taxi van/naar de luchthaven van Charleroi? Luchthavenvervoer Charleroi Airport?

 

Luchthaven Charleroi Taxi Bonheiden

Heeft u luchthavenvervoer nodig naar Charleroi Airport vanuit Bonheiden? Vertrek stipt en reserveer uw luchthaven taxi via Taksie.

Luchthavenvervoer Charleroi Airport Tremelo

Wenst u vervoer van de luchthaven van Charleroi naar Tremelo, dan bent u bij Taksie aan het juiste adres. Wij voorzien comfortabel luchthavenvervoer naar u thuis of op kantoor te Tremelo.

Luchthavenvervoer Rotselaar luchthaven Charleroi

Iedereen is graag stipt op tijd aanwezig op Brussels Airport vanuit Rotselaar. Daarom denkt u best goed na over uw luchthaven shuttle vanuit Rotselaar naar onze nationale luchthaven in Charleroi.

Luchthavenvervoer Charleroi Duffel 

Kiest u voor een airport shuttle vanuit Duffel naar Charleroi Airport, dan kunnen wij u de ideale oplossing bieden om zorgeloos in een taxi van Taksie naar de luchthaven van Charleroi gebracht te worden.

Shuttle Airport Charleroi Lier

Een shuttle vanuit de luchthaven van Charleroi naar Lier nodig? Onze ruime en comfortabele taxi's bieden een ideale oplossing voor luchthavenvervoer van uw thuisadres in Lier naar Charleroi Airport.

Sint-Katelijne-Waver  Charleroi Airport taxi luchthaven

Charleroi Airport is de nummer 2 van de luchthavens van België. Ook vanuit Sint-Katelijne-Waver is de luchthaven van Charleroi één van de meest gekozen bestemmingen voor luchthavenvervoer.


Wij bieden voornamelijk luchthavenvervoer aan naar de luchthaven van Charleroi vanuit volgende gemeenten en deelgemeenten:

Boortmeerbeek, Keerbergen, Bonheiden, Mechelen, Zemst, Kampenhout, Rotselaar, Haacht, Putte, Heist-op-den-Berg, Sint-Katelijne-Waver, Duffel, Lier, Rumst en Willebroek.